Mustafa Sandal'dan meslektaşlarını kızdıracak açıklama

2023'e sayılı günler kala ünlü isimlerin konser programları belli oldu. Ünlü şarkıcıların yılbaşı gecesi alacakları ücretler ise adeta dudak uçuklattı. Mustafa Sandal da sahne ücretini yüksek göstermeye çalışan sanatçılar olduğunu söyleyerek, “Söylenen rakamları görünce gülesim geliyor” ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Tarkan, Hadise, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe, Sibel Can, Özcan Deniz gibi ünlü isimlerin yılbaşı programları belli oldu. Geçtiğimiz yıla göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar duyanları şaşırttı. Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Sandal, bu rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti.


YENİ YILA ANTALYA'DA GİRECEK

Mustafa Sandal önceki gün eşi Melis Sütşurup Sandal’la Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Mustafa Sandal, yılbaşı programıyla ilgili “Henüz netleşmedi, fakat yüksek ihtimalle Azerbaycan’da olacağım” dedi.

Sanatçıların yılbaşı sahne ücretleri hakkında da konuşan Mustafa Sandal, “Normal zamana göre iki-üç kat daha fazla olabiliyor” dedi. Sandal, fiyatını yüksek gösteren meslektaşları olduğunu söyleyerek, “Bazıları için söylenen rakamları görünce gülesim geliyor. Kimisi PR (reklam) olsun diye fiyatını yüksek göstermeye çalışıyor ama 30 yıldır bu sektördeyim, ben yemem. Halk da yemiyor.” ifadelerini kullandı.

ŞARKICILARIN YILBAŞI KONSERİNDEN ALACAKLARI ÜCRETLER BELLİ OLDU

TARKAN - Kıbrıs, 18 milyon TL

HADİSE - Kıbrıs, 3 milyon TL

ÖZCAN DENİZ - Kıbrıs, 3 milyon TL

BÜLENT ERSOY - Azerbaycan, 1.8 milyon TL

İBRAHİM TATLISES - Belarus, 1.8 milyon TL

AJDA PEKKAN - Kıbrıs, 1.5 milyon TL

SİBEL CAN - İstanbul, 1.5 milyon TL

YILDIZ TİLBE - Ankara, 1 milyon TL

HANDE YENER - Kıbrıs, 1 milyon TL

SEDA SAYAN - Kıbrıs, 850 bin TL

TUĞBA YURT - Hatay, 600 bin TL

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber