Mustafa Sandal sevgilisi Melis Sütşurup'a aşkını bu sözlerle haykırdı

2008 yılında büyük bir aşkla evlendiği Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğini 3 yıl önce sonlandıran ve ayrıldıktan sonra adı çok fazla isimle duyulan Mustafa Sandal, aradığı aşkı Melis Sütşurup'ta bulmuştu. Sandal, bugün doğum günü olan sevgilisi Melis Sütşurup'un yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.

Mustafa Sandal ile Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 10 yıllık evliliklerini Haziran 2018'de noktalamıştı. Emina Jahovic'ten boşandıktan sonra adı pek çok ünlü isimle anılan Mustafa Sandal, aradığı aşkı Melis Sütşurup'ta buldu. Bir dargın bir barışık ilişki sürdüren ikili, kısa süre önce ilişkilerine ikinci bir şans vermişti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mustafa Sandal (@mustafasandal24)'in paylaştığı bir gönderi


Sandal, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.51 yaşındaki şarkıcı, sevgilisinin fotoğrafını paylaştığı kareye "Bir gün dünyana bir kadın girer, kalbini ve ruhunu seninle paylaşmak için ortaya koyar. Anlarsın ki, o kadının sevgisi ve cesareti seni durmadan yükselten bir meleğin kanat çırpmasıdır. İyi ki doğdun canım sevgilim" notunu düştü.


Sandal, birkaç ay önce de sevgilisi ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mustafa Sandal (@mustafasandal24)'in paylaştığı bir gönderi


Sandal, güneş gözlüğü takan sevgilisine "Sen yeter ki hep böyle bak!" sözleriyle takılmıştı.

Ünlü şarkıcının takipçileri, Melis Sütşurup'un gözlük taktığını belirterek; "Abi gözleri gözükmüyor ki" , "Gözlüklerden anlayamadım nasıl baktığını" şeklinde yorumlar yapmıştı.

İki bine yakın tabanca ve tüfek ele geçirildi! Bugün kimin maçı var? 17 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi!
Sonraki Haber