Arkadaşı ve eski eşi gözaltına alınmıştı! Mustafa Hakkulu cinayetinde flaş gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Adana'da 13 Aralık'ta ortadan kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu aranıyordu. Mustafa Hakkulu'nun kaybının 12. gününde cesedi dere yatağında bulunmuştu. İsa Dumlu, canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etmişti. İsa Dumlu, Hakkulu'nun eski eşi Bengül ve Yüksel Ürün gözaltına alınmıştı. Mustafa Hakkulu cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı.

Adana'da yaşayan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'dan haber alamayan ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Müge Anlı ve ekibi Mustafa Hakkulu'nun başına ne geldiğini araştırırken talihsiz adamdan kaybının 12. gününde acı haber gelmişti. Dere yatağında ensesinden vurulmuş halde ölü bulunan Hakkulu'yu arkadaşı İsa Dumlu'nun öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Mustafa Hakkulu cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları