Mustafa Denizli: Bu takıma güveniyoruz, şartlar ne olursa olsun başaracağız

Mustafa Denizli: "Düşündüğümüz her şeyi şartlar ne olursa olsun gerçekleştireceğiz. Bu takıma güveniyoruz. Milli maç arasından sonra muhtemelen iki arkadaşımız aramıza dönecek. Bu bizim adımıza çok önemli. İyi oynadığın zaman da kaybettiğiniz oluyor. Bugün kazanacak fazla pozisyonları üretemedik. Ligin en fazla pozisyon üreten ve rakip ceza sahasına giren ekiplerinden biriyiz."

Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Altay, son 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle milli araya giriyor. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan İzmir ekibinde tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli gidişatı yorumladı.

Antalyaspor maçının basın toplantısında konuşan Denizli, sezon başından beri sürekli bazı oyuncuların olmamasının kendilerini 4-5 bölgede değişiklik yapmaya ittiğine dikkati çekerek şunları söyledi:

"Bu esasında bazı futbolcular için bunu iyi kullandıkları müddetçe önemli bir fırsat. Kendileri için bir avantaj sağlayacaklardı. Bunu gösteremedik. Sezon başından beri pas hatalarından şikayet ediyoruz. Takım olarak birçok veride iyi durumdayız. Ancak neticede, özellikle son haftalarda yediğimiz gollerin başlama kaynağı bizim bireysel hatalarımız oluyor. Bugün Antalya'nın kazanması sürpriz değil, hak edilmemiş bir sonuç değil."

"BU TAKIMA GÜVENİYORUZ" 

Denizli, Altay ve başlarındaki hoca olarak bir hedef koyduklarını belirterek, "Düşündüğümüz her şeyi şartlar ne olursa olsun gerçekleştireceğiz. Bu takıma güveniyoruz. Milli maç arasından sonra muhtemelen iki arkadaşımız aramıza dönecek. Bu bizim adımıza çok önemli. İyi oynadığın zaman da kaybettiğiniz oluyor. Bugün kazanacak fazla pozisyonları üretemedik. Ligin en fazla pozisyon üreten ve rakip ceza sahasına giren ekiplerinden biriyiz. Ancak bugün bunu gerçekleştiremedik." değerlendirmesinde bulundu.

Adıyaman’da konteyner içerisinde çürümeye başlayan bir ceset bulundu Gültan Kışanak Kocaeli cezaevinden çıktı Tüm akıllı telefonlarda muhakkak bulunması gereken 10 uygulama
Sonraki Haber