Mustafa Ceceli & Selin İmer ilişkisi hakkında 9 gerçek

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, günlerdir boşanma haberiyle gündemden düşmüyor. Ceceli, boşanmasından 1 gün sonra bir de sosyetik güzel Selin İmer ile birlikte olduğu ortaya çıkınca eleştiri oklarının hedefi oldu. ABD'ye giden Ceceli, Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın sorularını yanıtladı. İşte Mustafa Ceceli'nin açıklamaları:

1- 'Alyanslarımızı çıkarmıştık' "Elbette hiç kimse boşanmak için evlenmez, ayrıca boşanmayı da kimseye tavsiye etmiyorum fakat bazı durumlarda çocuğunuzun huzurlu bir ortamda büyümesi için bu adımı atmak zorunda kalıyorsunuz; bizim de yaptığımız buydu. Kamuoyunda sanki her şey 1 haftada olup bitti gibi gösterildi. Oysa bu, son 2 seneyi kapsayan bir birikimin sonucu. Geçen sene sonunda artık kurtarılamayacak raddeye geldiğinde ocakta son süreç başladı. Zaten alyanslarımızı uzun zamandır takmamamız, üstüne eski eşimin sosyal medya hesaplarını kapatması, beraber hiçbir fotoğraf paylaşmamamız, davetlere birlikte katılmıyor olmamız gibi ipuçları da sevenlerimin dikkatinden kaçmamıştı. Ancak insan inanmak istemediği şeyi görmezden geliyor işte. İki kusursuz insan dahi olsanız; bu, bir ilişkiyi kusursuz sürdüreceğiniz anlamına gelmez. Kaldı ki ben kusursuz bir insan değilim. 'Görüş ayrılıklarımız artık aynı evin içinde yaşayabilme konforunu zorluyor' anlamında bir cümle kullanmıştım aslında. Konu elbette dış görüntüyle alakasızdı, tamamen yaşama bakış değerlerimizin farklılaşması manasında bir söylemdi o. Her iki taraf da ailelere haber vermek için mahkemenin sonuçlanmasını bekledi."

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?