Müslüme'nin ağabeyinden kafaları karıştıran sözler: Ben konuşamıyorum. Rahat değilim!

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin cansız bedeninin bulunması ardından dedesi Hasan Yağal'ın tutuklanması şok etkisi yaratmıştı. Dedesinin tutuklanması hakkında konuşan Müslüme'nin ağabeyi, "Bilmiyorum. Bir anda oldu. Anlamadım…Dedemin neden tutuklandığını bilmiyorum." dedi. Ağabey ayrıca, "İfadede neler söylediniz?" sorusuna ise "Ben konuşamıyorum. Rahat değilim. Bir şey söylemedim" cevabını verdi.

This browser does not support the video element.

Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme'nin kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeninin bulunması pek çok soruyu da beraberinde getirmişti.

Müslüme öldürüldü mü? soruları merak edilirken gözaltına alınan tüm aile bireyleri serbest bırakılırken, dedenin tutuklanması olayla ilgili endişleri artırdı.

ANNE 'KAYINBABAMIN NEDEN TUTUKLANDIĞINI BİLMİYORUM' DEMİŞTİ

Dün "Kayınbabamın neden tutuklandığını bilmiyorum" diyen Müslüme'nin annesinden sonra bugün de ağabeyi Hasan Yağal konuştu.

"BİR ANDA OLDU. ANLAMADIM..."

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Ağabey Yağal, "Siz serbest kaldınız. Dedeniz neden tutuklandı?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bilmiyorum. Bir anda oldu. Anlamadım… Kaybolduğu gün ailemle hayvanları otlatmaya gitmiştik. Döndüğümüzde kaybolduğunu öğrendik. Dedemin neden tutuklandığını bilmiyorum."

"RAHAT DEĞİLİM, BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"

Ağabey Yağal, "İfadende neler söyledin?" sorusunu da "Ben konuşamıyorum. Rahat değilim. Bir şey söylemedim" şeklinde cevapladı.

SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor! Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi...