Muslera: 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir

Fernando Muslera: "Çok üzgünüz, rakibimiz puan kaybettiği için bir şans daha gelmişti. Dürüst olmak gerekirse bugün 1 puan kazandık. Şanslar geliyor, gelecek. 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir."

Galatasaray evinde Trabzonspor'la 90+6'da Emre Akbaba'yla bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Lider Beşiktaş'ın 2 puan kaybettiği haftada fırsat tepen Sarı-Kırmızılılar, evinde 4 maçtır kazanamıyor.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Nando Muslera, yeni bir fırsatın mutlaka geleceğinin altını çizdi: "Çok üzgünüz, rakibimiz puan kaybettiği için bir şans daha gelmişti. Dürüst olmak gerekirse bugün 1 puan kazandık. Şanslar geliyor, gelecek. 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir."

Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği takım Trabzonspor olan Uruguaylı kaleci Bordo-Mavililer'den 20 maçta 24 gol yedi. Şampiyonluktan umudu kesmediklerini vurgulayan tecrübeli eldiven, şunları söyledi: 

"Şanslar geliyor, gelmiyor değil. Bundan sonra da gelecektir. Kafamızı kaldırmalıyız. Son saniyeye kadar mücadele etmeliyiz."Kendi sahamızda kazanmamız gereken maçlar oynuyoruz, kazanmamız lazım. Henüz 6 maçımız daha var. En iyi şekilde konsantre olup, hatalarımızı düzeltip, daha iyi çalışarak hazırlanmalıyız."

Yahudi yerleşimciler Erez Sınır Kapısı’nda yardım konvoyuna saldırı Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yine oyuna devam edemedi
Sonraki Haber