Musk Twitter’ın adını ve logosunu değiştiriyor

Elon Musk, Twitter'i satın aldıktan sonra kullanıcıların tepkilerine neden olan kararlarına yenisini ekleyeceğini duyurdu. Musk, “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" dedi.

İş insanı Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter’ın logosunu yakın zamanda değiştirileceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımda, “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” ifadesini kullandı.

Milyarder girişimci, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter’ı satın aldıktan sonra yaptığı tartışmalı değişikliklere devam ediyor. Son olarak tweet okuma sınırıyla ‘kullanıcılarını kaçıran’ Musk, bu kez Twitter markasına ve logosuna veda edileceğini bildirdi.
Milyarder girişimci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” şeklinde kaydederek ‘X’ yazılı video yayınladı.

Musk’ın Ekim ayında Twitter’ı satın almasından bu yana çalkantılı görev süresi altında şirket, milyarderin Çin merkezli WeChat gibi ‘süper uygulama’ yaratma vizyonunu yansıtacak şekilde işletme adını ‘X’ olarak değiştirmişti.

Irak'tan Türkiye sınırına askeri üs! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Toktaş'ın ailesine başsağlığı mesajı Hırdavat fuarı için 90 ülkeden 3 bini aşkın yabancı ziyaretçi geliyor
Sonraki Haber