Muriç: İyi bir geri dönüş yaptık...

Fenerbahçe 80 dakikasını 10 kişi oynadığı Kayserispor karşısında 1-0 geriden gelip 2-1 maçı kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısında yedek soyunan Muriç, 2-1'lik galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Hiç böyle galibiyetsizlik serimiz olmamıştı. İyi bir geri dönüş yaptık." dedi. Muriç salı günü Trabzonspor ile yapacakları kupa maçı için de konuştu...

Yayıncı kuruluşa özel röportaj veren Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra yaptıkları ilk maçı ve temposuz geçen günlerin yaşattığı sıkıntıdan bahsetti.

Muriç şunları söyledi:

"2 aylık aradan sonra evde formumuzu tutmaya çalışsak da zorlandık. Hiç böyle galibiyetsizlik serimiz olmamıştı. İyi bir geri dönüş yaptık. Salı günü de inşallah kendi sahamızda kupada finale götürecek sonucu alacağız.

2 aydır takımla idman yapmadık. Bu tempoyu yapmamıştık daha önce. Zorlandık.

Boş sahada maç oynamak futbolcular için çok zor durum. Sessizlik olunca afallıyoruz. O itici gücü hissetmeliydik. Tribünlerde taraftarın görüntüsü çok iyi bir görüntü oldu..."

17 ilde 'Narkoçelik-18' Operasyonu! 272 uyuşturucu satıcısı gözaltında İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber