'Kılıçdaroğlu' operasyonu! Levent Gültekin ve Murat Sabuncu’nun fişleri çekildi

Gültekin canlı yayında, "Kemal Bey'in adaylığını organize eden kişi, iki ay önce bir ev sohbetinde 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız. Genel başkan yardımcılarına da iletildi bu." ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalarının ardından Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollar ayrıldı.

Levent Gültekin, Halk TV ekranlarında Murat Sabuncu ile 'İki Yorum' programında iki ay önce şahit olduğunu söylediği bir konuşmayı anlattı. CHP'li üst düzey bir yetkilinin 2017 yılındaki Anayasa değişikliği referandumunda, "İnşallah referandumdan evet çıkar da biz Kılıçdaroğlu'ndan kurtuluruz" dediğini; aynı kişinin şu an Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı için çalışma yaptığını söyledi. Bu sözlerin ardından Halk TV programı kaldırma kararı aldı.

Programın sunucusu Murat Sabuncu kanaldan ayrıldığını ifade ederek şunları yazdı:

"2020’nin Eylül ayı başladığımız, ekranda olduğumuz 26 ay boyunca 200’ün üzerinde program yaptığımız İki Yorum’a nokta koyma zamanı. Seçim döneminde daha önce de olduğu gibi t24'deki yazı ve video söyleşilerle mesleğe devam edeceğim.

Halk TV prensip olarak başka yerde video söyleşi yapanlarla çalışmayacağını önceden deklare ettiği için ayrılık gerçekleşti . Başta program ortağım sevgili Levent Gültekin, halktv'deki tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Yolları açık olsun.

Program boyunca destekleyen, eleştiren, beğenen, beğenmeyen , sokakta, pazarda, vapurda çevirip konuşan tüm izleyenlere…Memleketin dört bir yanından, hapisten, sürgünden mesaj yollayanlara…demokrasinin yeniden inşa edildiği günlerde buluşmak üzere..Hoşçakalın…"

Levent Gültekin ise şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili arkadaşlar,
Hem Murat’ın bu durumu nedeniyle hem de fark ettim ki daha iyi olsun diye yaptığımız eleştiriler yarardan daha çok zarar getiriyor. Bu nedenle kendi isteğimizle İki Yorum programına son verdik. Hem halk tv’ye hem de size çok teşekkür ederim.

Yazdık, konuştuk, kendi adıma söylenmesi gereken her şeyi söylediğimi düşünüyorum. Niyetimiz iyi olsa da çabamız bazen istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Anlayışınız için tekrar teşekkür ederim. Umarım her şey ülkemiz için daha iyi olur."

MAHZEN-29 Operasyonu! Organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltında Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber