Murat Sabuncu ve Levent Gültekin Halk TV'den neden ayrıldı?

Gazeteci Murat Sabuncu ve Levent Gültekin’in Halk TV’de birlikte yaptıkları programa son verdi. Yapılan haberlerin ardından Sabuncu ve Gültekin'in Halk TV'den neden ayrıldığı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Murat Sabuncu ve Levent Gültekin Halk TV'den neden ayrıldı? Ayrıntılar haberimizde... 

Murat Sabuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Halk TV ekranlarında Levent Gültekin ile yaptığı "İki Yorum" adlı programa son verdiklerini açıkladı. Sabuncu'nun Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın ardından, "Murat Sabuncu ve Levent Gültekin Halk TV'den neden ayrıldı? " sorusu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde... 

MURAT SABUNCU VE LEVENT GÜLTEKİN NEDEN AYRILDI?

Gazeteci Murat Sabuncu, Levent Gültekin’le Halk TV’de yaptığı “İki Yorum” programına son verdiklerini duyurdu. Sabuncu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Halk TV'nin prensip olarak başka yerde video söyleşisi yapanlarla çalışmayacağını belirttiği için ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Sabuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"2020’nin Eylül ayı başladığımız, ekranda olduğumuz 26 ay boyunca 200’ün üzerinde program yaptığımız İki Yorum’a nokta koyma zamanı. Seçim döneminde daha önce de olduğu gibi @t24comtr’deki yazı ve video söyleşilerle mesleğe devam edeceğim. Halk TV prensip olarak başka yerde video söyleşi yapanlarla çalışmayacağını önceden deklare ettiği için ayrılık gerçekleşti . Başta program ortağım sevgili Levent Gültekin, @halktvcomtr’deki tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Yolları açık olsun. Program boyunca destekleyen, eleştiren, beğenen, beğenmeyen , sokakta, pazarda, vapurda çevirip konuşan tüm izleyenlere…Memleketin dört bir yanından, hapisten, sürgünden mesaj yollayanlara…demokrasinin yeniden inşa edildiği günlerde buluşmak üzere..Hoşçakalın.”

 

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Siyonistlerin tehdit ettiği Ergin Ataman'dan maç sonu şok çıkış Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar yeni güne nasıl başladı?
Sonraki Haber