Murat Kurum paylaştı! Dünyanın 5. Türkiye'nin 1. en büyük millet bahçesi çok yakında

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dünyada 5'nci, Türkiye'de 1'nci, Çok yakında!" ifadelerinin yer aldığı sosyal medya mesajıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin detaylarının anlatıldığı bir video yayımladı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dünyada 5'nci, Türkiye'de 1'nci, Çok yakında!" ifadelerinin yer aldığı sosyal medya mesajıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin detaylarının anlatıldığı bir video yayımladı.

Bakan Kurum'un, paylaştığı videoda, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin, 2 milyon metrekare alan üzerine kurulu, yeşil alanı bol, içinde sosyal donatıları, 70 bin metrekareye yakın kapalı alanları ve sosyal donatıları olan büyük bir şehir parkı olacağı vurgulandı.

Video'da şu bilgilere yer verildi:

"Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne 9 ayrı noktadan girilebilecek. Bu girişlerde seralar ve bostanlar olacak. Bu seralarda doğal ürünler yetiştirilebilecek. Vatandaşlar isterlerse buradan doğal ürünler temin edebilecek.

Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Sinan Kaloğlu Beşiktaş kariyerindeki en büyük pişmanlığını açıkladı İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket
Sonraki Haber