Murat Kurum: "İstanbul'da 39 ilçemizin tamamında olacağız"

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan itibariyle 39 ilçemizin tamamında olacağız. Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallemizde olacağız. Gönüllere dokunacağız. Eserler bırakacağız. İstanbul'umuzu baştan başa yeniden ihya edeceğiz. Bunu da annelerimizle, babalarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Tokat’ın yiğit evlatlarıyla birlikte yapacağız" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, "Sizlerle Tokat’ta ve İstanbul’umuzda, ne zaman bir araya gelsek, aklıma hep saçları kınalanıp savaşa koşan, kendi yere düşse de bayrağımızı düşürmeyen; Tokatlı kahramanlarımız gelir.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!