Murat Gönül neden öldü? Fitness eğitmeni Murat Gönül kimdir?

Profesyonel vücut geliştirici, milli sporcu ve fitness eğitmeni olan şampiyonlar şampiyonu Murat Gönül hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günler hayatını kaybeden Murat Gönül’neden öldü merak edilmektedir.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde bir spor salonu olan profesyonel vücut geliştirici, milli sporcu ve fitness eğitmeni Murat Gönül yaşamını yitirdi. Salonun hem hocası hem de işletmecisi olan Gönül, geçimini bu şekilde sağlamaktaydı.

Vücut geliştirme sporu ile küçük yaşlarda tanışan Murat Gönül, 55 kg iken vücudundan rahatsızlık duyduğu için oturduğu semtte bulunan bir spor salonuna yazılarak vücudunu geliştirmeye başlamış ve bu durumdan da oldukça memnun kalmıştı.

Çevresi tarafından rahatlıkla fark edilebilen bir değişim içerisine giren Murat Gönül, günün neredeyse 24 saatini sporla geçirmekteydi. Kariyerini de bu doğrultuda devam ettirerek ciddi başarıların altına imzasını atan Murat Gönül verdiği bir röportajında vücut geliştirme sporundan bahsetmiştir.

Murat Gönül Neden Öldü?

Profesyonel vücut geliştirici, milli sporcu ve fitness eğitmeni olan Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde bir spor salonunda işletmeci olarak görev yapan şampiyonlar şampiyonu Murat Gönül’ün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği söylenmektedir.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber