Murat Ağırel, TGRT'den ayrıldıktan sonra Halk TV'de başlayan Ekrem Açıkel'e laf çaktı!

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, TGRT'den ayrıldıktan sonra Halk TV'de başlayan Ekrem Açıkel'e canlı yayında laf çaktı. "Ekrem bey siz gelmiş olduğunuz yayın camiasında RTÜK cezasıyla pek karşılaşmamışsınızdır." diyen Ağırel, 'Sen buraya geldin ama bil, burada atıp tutamazsın, kapatırlar.' iması yaptı.

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, TGRT'den ayrıldıktan sonra Halk TV'de başlayan Ekrem Açıkel'e Halk TV canlı yayınında laf çaktı. 

"RTÜK CEZASIYLA PEK KARŞILAŞMAMIŞSINDIR"

"Ekrem bey siz gelmiş olduğunuz yayın camiasında RTÜK cezasıyla pek karşılaşmamışsınızdır." diyen Ağırel, "Halk TV ekranlarında sorumluluk sahibi insanlar asla yalan söylemez ve belge dışında hiç bir şeyi paylaşmazlar." ifadelerini kullandı. 

'BURADA ATIP TUTAMAZSIN' İMASI

Ağırel'in 'Sen buraya geldin ama bil, burada atıp tutamazsın, kapatırlar.' imasında bulunduğu Ekrem Açıkel, "2 ceza geldi ben TGRT'deyken ve 2'si de benim haberlerime." dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: 'Ben de seni protesto ediyorum' Tokat beşik gibi sallanıyor! Sulusaray'da üçüncü deprem! Gazze ve Lübnan sınırından çok sayıda roket fırlatıldı
Sonraki Haber