Muhtar köyü ihya etti! Bedava villa dağıtıyor...

Gönül isterdiki bu yer Türkiye'de olsun. Ama burası Çin’in en zengin köyü Huaxi... Huaxi’de 380 hane bulunuyor ve her aile istisnasız lüks villalarda yaşıyor. Yılda ortalama 2 milyondan fazla turistin geldiği Huaxi köyünde yaşam kalitesi yüksek. Yalnız köyde yaşadığınız zaman bir şartı da kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ve merak edilen tüm detaylar.

Huaxi köyü, tam anlamıyla türünün tek örneği denebilir... Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü, Çin'in en zengin köyü. 1500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde tüm aileler lüks villalarda yaşıyor. Huaxi köyü'nde halihazırda çok katlı birçok bina bulunurken, köy aynı zamanda dünyaca ünlü birçok anıt ve binanın da benzerlerini barındırıyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den