Muharrem İnce'den CHP çıkışı: PKK'ya mesafe koyamazsan dolar 100 TL de olsa millet sana oy vermez

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'ye tepki göstererek dikkat çeken bir çıkış yaptı. İnce'nin "Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez." sözleri gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Mersin’in Tarsus ilçesinde açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, konuşmasında CHP'yi eleştirerek gündem yaratan bir çıkışa imza attı.

"PKK'YLA YAVAŞ BİR İLİŞKİ İÇİNDE OLURSAN MİLLET SANA OY VERMEZ"

İnce açıklamasında “FETÖ’yle PKK’yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet Dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez. FETÖ’ye mesafe koyamazsan, PKK’ya mesafe koyamazsan Dolar 100 lira olsun, millet sana oy vermez” ifadelerini kullandı. 

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar