Muhalif anketçi Bekir Ağırdır’dan seçim sonuçları üzerinden itiraf!

Muhalefete yakın KONDA Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Fox TV’de seçimin sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek oy oranına ulaştığını itiraf etti.

Muhalefete yakın KONDA Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Fox TV’de seçimin ilk sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek oy oranına ulaştığını itiraf etti.

Anketlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu önde gösteren KONDA Müdürü Ağırdır, yorumunda Erdoğan’ın 21 yıllık iktidarına rağmen oyunun yüksek olduğunu söyledi. Ağırdır beklentisinin “ikinci tura kalma olup olmayacağı” yönünde olduğunu kaydetti.

Ağırdır şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hala bu seviyede oy oranı, 21 yılın yorgunluğundan sonra bir kere yüksek. Burada dolayısıyla merak ettiğimiz şey ikinci tura kalıp kalmayacağı. Yoksa kimin kazanıp kazanmayacağından daha çok, önce birinci tura kalıp kalmayacağı… O nedenle biraz önce de söyledim. Geçerli oylar üzerinden bakılınca muhtemelen 27 milyonu aşan bir aday olursa birinci turda bitiyor diyeceğiz…”

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!