Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alındı. Vatandaşların da çalışmalara destek verdiği yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

This browser does not support the video element.

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alındı. Vatandaşlar da çalışmalara destek verdi.

Çayboyu Mahallesi’ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale etti.

Yapılan müdahalenin ardından alevler vatandaşların da çabaları ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

"Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!