Müge Anlı'dan kuzenine kaçan Gülsüm'e sitem dolu sözler! ''Sen evlat olsaydın...''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki Gülsüm Bar'ın ortadan kaybolma hikayesi damgasını vurdu. Teyzesinin oğlu ile kaçan Gülsüm Bar'a Müge Anlı sitem dolu sözler söyledi. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı ile Sert programında günlerdir kayıp olan 18 yaşındaki Gülsüm Bar aranıyordu. Gülsüm'ün teyzesinin oğlu Kadir ile kaçtığı iddia edildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Gülsüm Bar'ı buldu. Gülsüm ve kaçtığı kuzeni Kadir stüdyoya geldi. Gülsüm'ün ailesi okula devam etmesini istiyor. Gülsüm ise ailesinin yanına dönmek istemediğini ve Kadir'le kalmak istediğini söyledi. Gülsüm'ün annesi ''Ben kızımın okumasını istiyorum. Başka bir şey istemiyorum.'' dedi.

MÜGE ANLI'DAN SİTEM DOLU SÖZLER

Müge Anlı, Gülsüm'e sitem etti. Anlı, ''Anneni babanı ne hale düşürdüğüne bak. Kadir babana 'Sen baba olsaydın kızın bana kaçmazdı' dedi. Sen evlat olsaydın annene babana bu sözü söyletmezdin.'' dedi.

Restoran kafe ve fırınlara sıkı denetim! CİMER'e bildirebilirsiniz! Bernard Hill kimdir? Bernard Hill kaç yaşında, nereli? Bernard Hill'den acı haber! Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi..
Sonraki Haber