Müge Anlı’dan 1 TL’lik dava!

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı şüpheli bir şekilde ölen 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan’a dava açtı. İşte, Müge Anlı’dan 1 TL’lik davanın detayları!

Müge Anlı’dan 1 TL’lik dava gündeme bomb gibi oturdu. 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünün ardından baba Şaban Vatan’a manevi tazminat davasını açmış bulunmakta. Davanın detaylarını sosyal medyadan paylaşan Şaban Vatan ve Müge Anlı gündem oldu.

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, ATV’de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunan Müge Anlı’nın kendisine manevi tazminat davası açtığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Şaban Vatan, “Buyurun Müge Anlı hali. Rabia Nazımızın Ardından iddia edilen suçlu kişiyle röportaj kaydını saklayan intihar iftirası atan Müge Anlı” ifadelerini kullandı.

e-Devlet üzerinden kendisine açılan davanın ekran görüntüsünü paylaşan Vatan, “Çocuk canı Rabia Naz’ın ardındaki süreçten annesi ve babasını acısıyla dalga geçtin üstüne yetmedi intihar etmiş yalanı söyledin. Yetmedi 1 TL’lik tazminat davası açtın üzülme Müge Anlı 1 TL ayrıca kuru ekmek bedeli olarak da 12 TL göndereyim IBAN gönder” dedi.

Rabia Naz Vatan olayı nedir?

Rabia Naz Vatan'ın ölümü, 12 Nisan 2018'de Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun vefat etmesi olayı. Rabiz Naz Vatan, evinin giriş katındaki babasının dükkanı önünde yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümü sosyal medyada ve Türkiye kamuoyunda uzun süre tartışılmıştır. Ölümün nasıl gerçekleştiği, İçişleri Bakanlığı müfettişleri, savcılık, emniyet, adli tıp ve TBMM tarafından ayrı ayrı araştırılmış olmasına rağmen ölüm sebebi Türkiye kamuoyunda halen tartışma konusu olmaya devam etmektedir.

Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Sonraki Haber