6 yaşındaki Elif Nur Tiftik’in ölümüne sebep olan babaanne tutuklandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Elif Nur Tiftik’in şüpheli ölümü üzerine ortaya çıkan gerçekler yürekleri sızlattı. Babaannesi ve halası tarafından bakılan fakat kötü muamele ve bakımsızlıktan dolayı hayatını kaybeden Elif Nur’un amcası ve halası tutuklanmıştı. Konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Vicdansız babaanne Cihangir T. tutuklandı. Babaanne Cihangir’in Müge Anlı’nın ekibine söyledikleri ise şaşkınlık yarattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yürekleri sızlatan bir olay yaşandı. Eskişehir’de anne ve babaları cezaevinde olduğu için babaanneleri ve halaları tarafından bakılan 3 küçük çocuktan 6 yaşındaki Elif Nur Tiftik aç bırakılmaktan ve bakımsızlıktan dolayı hayatını kaybetti.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları