Müge Anlı Daha Önce Aynı Kişiyle İki Defa Evlenmiş! İşte Anlı'nın İlk Evliliği...

Geçtiğimiz yaz evliliğe bir şans daha veren ünlü sunucu Müge Anlı’nın geçmişte yaptığı evlilik, yeni evliliğiyle birlikte bir kez daha gündeme geldi. İşte Müge Anlı’nın özel yaşamına dair tüm detaylar…

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu olarak hafızalara kazınan Müge Anlı, geçtiğimiz yaz aylarında evliliğe bir kez daha şans vermeye karar verdi. ATV ekranlarından seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bir bölümünde evleneceğini duyuran Müge Anlı, “Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu” demişti. Şimdilerde 6-7 aylık evli olan Müge Anlı’nın özel yaşamı ise, hala merak konusu.

Her sabah saat 10.00’da seyircisi ile buluşan Müge Anlı’nın özel yaşamı da sık sık merak edilen konular arasında yer alıyor. Şimdilerde İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli olan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evli olan Müge Anlı’nın geçmişte gerçekleştirdiği evlilik veya evlilikler de son derece merak uyandırmaya başladı. Peki, Müge Anlı’nın ilk eşi kimdir? Müge Anlı neden boşandı? İşte detaylar…

MÜGE ANLI, DAHA ÖNCE DE EVLENMİŞ

Özel yaşamı ile merak edilen isimlerden biri olan Müge Anlı’nın daha önce gerçekleştirdiği bir evliliği daha olduğu ortaya çıktı. 1993 yılında meslektaşı olan magazin gazetecisi Burhan Akdağ ile nikah masasına oturan Müge Anlı’nın bu evliliğinden Lidya isminde bir kız çocuğu oldu. Olaylı bir evlilik süreci geçiren ikilinin hakkında pek çok iddia ortaya atıldı.

Öyle ki, iddiaların bazılarına göre; Burhan Akdağ, Müge Anlı ile evlenmek için ilk evliliğini bitirdi. Bir başka iddiaya göreyse, Burhan Akdağ ile Müge Anlı’nın çiftinin evliliği şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi. İddiaları yanıtsız bırakan ünlü çiftin Lidya isminde ortak bir kız çocukları bulunuyor.

AYNI İSİM İLE İKİ KEZ EVLİLİK YAPMIŞ

Öte yandan ortaya atılan bir başka iddiaya göre, ikilinin arasını açan anlaşmazlık, Müge Anlı’nın kariyerindeki hızlı yükselişten kaynaklandı. Sorunları aşamayan ünlü çift, 2008 yılında boşanmak için mahkemenin yolunu tuttu. Ancak, bu ayrılık çok kısa sürdü.

Evliliklerine kısa bir ara veren Müge Anlı ile Burhan Akdağ, bir süre sonra yeniden evlendi. Fakat evlilikleri yolunda gitmeyen çift, şiddet iddiaları ile yollarını ayırdı. Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Burhan Akdağ’a boşanma davası açan Müge Anlı, kızı Lidya'nın velayetini de alarak, eski eşiyle yolları kesin bir şekilde ayırdı.

Bekir Aslan (Basel) kimdir, kaç yaşında, nereli, tutuklandı mı? UİB’in nisan ayı ihracatı 2,8 milyar dolar oldu Salih Uçan'dan Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifine ret
Sonraki Haber