Mucize doktorun Açelya'sı sosyal medyayı salladı

Fax TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Açelya hemşire karakterine can veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyada gündem oldu. Instagram'dan paylaştığı pozu ile konuşulan güzel oyuncu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında ise hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Mucize Doktor dizisindeki Açelya Hemşire karakteri ile yıldızı parlayan Hayal Köseoğlu sık sık sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğrafları ve direk dansı görüntüleriyle gündem oluyordu. Özellikle direk dansı ile çok konuşulan genç yıldız bu kez de Instagram hesabından paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyayı salladı.

Dans dersleri aldığı bilinen Hayal Köseoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde hakkında çıkan haberlere de tepki gösterdi.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları