Muazzez Abacı'nın sağlık durumuna ilişkin menajerinden açıklama

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 74 yaşındaki Klasik Türk müziği şarkıcısı Muazzez Abacı'ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu açıklamıştı. Abacı'nın menajeri Taner Budak, iddiaları yalanladı. Budak, Amerika'da yaşayan Muazzez Abacı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir süre sonra Türkiye'ye dönerek yeniden konser vereceğini müjdeledi.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' olarak anılan Onur Akay, Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı'nın sağlık durumuyla ilgili dün bir açıklama yaptı.

Onur Akay, yaptığı açıklamada ''Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

MUAZZEZ ABACI'NIN MENAJERİ 'ALZHEİMER' İDDİALARINI YALANLADI

Sağlık durumu merak konusu olan Abacı'nın menajerinden ise bugün beklenen açıklama geldi. Abacı'nın menajeri Taner Budak, konuya ilişkin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda iddiaları yalanladı.


''AVUKATI GEREKLİ İŞLEMLERE BAŞLAYACAK...''

Budak, şunları söyledi: "Sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu gayet iyi olup, en yakın zamanda Türkiye'ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu haberi yapan internet sitesi hakkında sanatçının avukatı gerekli yargı işlemlerine başlayacaktır. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımla..."


Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Hudutsuz Sevda dizisinde ayrılık diziye damga vuracak...
Sonraki Haber