MTV'nin şıkları ve rüküşleri!

Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri 2018, New York's Radio City Music Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 1997 doğumlu şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello iki büyük ödülle törenden ayrıldı. Cabello, Havana adlı klibiyle yılın videosu ve yılın sanatçısı ödüllerine layık görüldü. Efsane şarkıcı Madonna, ödül takdim eden isimler arasındaydı. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in sahne şovuyla büyüledib

MTV Video Müzik Ödülleri 2018, New York'taki Radio City Music Hall'da düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi. Müzik sektörünün önemli etkinliklerinden olan özel geceye katılan konuklar arasında şıklık yarışı yaşandı. Kırmızı halıda salınan ünlülerden bazıları, kıyafet seçimleri ile eleştirildi. İşte MTV gecesinin kırmızı halı pozları... Hangisi şık, hangisi rüküş siz karar verin!

Nicki Minaj

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!