MSB'den 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101.yılına özel harika video

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümüne özel hazırladığı harika bir videoyu paylaştı.

This browser does not support the video element.

Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hazırladığı özel bikliple kutladı.

MSB'nin sosyal medya hasabından paylaşılan videoda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin günümzde sahip olduğu yerli ve milli silahlarla birlikte savaş alanlarından eski görüntülere de yer verildi.

30 Ağustos'un, Yunan ordusu için son gün olduğu belirtilen klipte, "Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, 30 Ağustos günü ordularına 'Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri.' emriyle öğleden sonra şiddetlenen muharebe akşama kadar sürdü, Yunan ordusu tamamen dağıldı ve Yunanlar çok sayıda kayıp verdi. Böylece Yunan ordusunun İzmir'e çıkarak Anadolu'nun istilasını amaçlayan işgal hareketi, Yunanlıların denize dökülmesiyle son bulacaktı." ifadeleri kullanıldı.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?