Motosikletli grup, otomobil sürücüsünü çocuklarının gözü önünde dövdü!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, ailesiyle birlikte otomobille evine giden Nihat Duruk (42), motosikletli bir grup tarafından çocuklarının gözü önünde darbedildi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, babasının kaşının açılıp kanadığını gören 3 çocuktan biri, 'Babamı dövüyorlar' diyerek uzun süre gözyaşı döktü.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Elmalı- Korkuteli yolunda yaşandı. Motosikletli 6-7 kişilik bir grup ile o sıra ailesiyle birlikte Korkuteli ilçesine giden otomobil sürücüsü Nihat Duruk arasında trafikte tartışma yaşandı. İddiaya göre, motosikletli grup bir süre sonra otomobilin önünü kesti. Otomobilden inen Duruk ile motosikletli kişi arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine motosikletli gruptan 7 kişi, Duruk'u darbetti. Bu sırada gözleri önünde babaları dövülen 3 çocuk, kaşı açılan babalarını görünce korku içerisinde çığlık atmaya ve ağlamaya başladı. Duruk'un çocuklarından biri kavgayı ayırmaya çalışırken, bir diğeri "Babamı dövüyorlar" diyerek ağlayıp, o anları cep telefonuyla kaydetti.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Survivor All Star eleme potasına kim girecek? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı