Motosiklet üzerinde tehlikeli yolculuk

Sivas'ta bir motosiklet sürücüsü kucağında bir çocuk, arkasında bir kadın ve motosikletin arkasına taktığı eklentide bulunan 2 çocukla trafiğe çıktı. Kazaya davetiye çıkartan akılalmaz yolculuk amatör bir kamera tarafından görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Sivas'ta Gökçebostan Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde trafikte seyir halindeki motosikleti fark edenler gözlerine inanamadı.

Kimliği belirsiz sürücü, kucağına bir çocuk, arkasına bir kadın alıp, motosikletin arkasındaki eklentiye de 2 çocuk bindirerek, yolculuk etti.

Tehlikeli yolculuk, bu sırada bölgede hareket halindeki bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Niksar Caddesi yönüne dönüş yapan motosiklet, kısa süre sonra gözden kayboldu.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar