Motosiklet sürücüsünün feci sonu! Bariyerlere çarpıp yola savruldu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olan sürücü, bariyerlere çarparak yola savruldu. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Tekirdağ'da, Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde seyir halinde olan 22 AAS 731 plakalı motosiklet sürücüsü O.Y., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıktan sonra yola savruldu.

Kazada motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığını görenler 112 Sağlık ve polis ekiplerine durumu haber verdi. Sağlık ekipleri O.Y.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Ancak motosiklet sürücüsü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ve jandarma ekipleri kazanın olduğu yerde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim