Motive kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ben Fero'nun Instagram paylaşımı ardından gündeme gelen Motive (@motive2m) kim olduğu ve ne iş yaptığı sorularıyla gündeme geldi. Peki Motive kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Motive kimdir? sorusu ünlü rapçi Ben Fero'nun Instagram üzerinden Motive'yle kavga etmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Bu çerçevede Motive kaç yaşında veya nereli? gibi başlıklar merak konusu oldu. Peki Motive kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

Motive (@motive2m) kimdir?

Motive, gerçek adı Tolga Serbes olan Türk rap sanatçısıdır. 24 Mart 2000 tarihinde İstanbul, Fatih'te doğmuştur. İstanbul'un Kağıthane semtinde yaşamaktadır. Motive, 832. Yanyol ekibinin bir üyesidir. Rap müzik kariyerine MOB bünyesinde başlamış ve daha sonra bu gruptan ayrılmıştır.

Motive, rap yapmaya başlamadan önce break dansa olan ilgisinden dolayı kuzenlerine özenmiş fakat kilolu olduğu için bu alanda başarılı olamamıştır. Daha sonra yine kuzenlerinin önerisiyle rap müziğe yönelmiş ve bu alanda ilerlemeyi başarmıştır. Son dönemde Lil Murda ile birlikte çıkardığı "Ömrüm" şarkısıyla dikkat çekmiştir.

2018 yılında Tepki, Stap, Modd ve Rüzgar ile birlikte "Çekmece Flow" şarkısını çıkarmış ve bu şarkıda dikkat çeken isimlerden biri olmuştur. 2019 yılında daha çok Vio için yazdığı şarkıların yer aldığı "Output Nr.1" adlı EP'sini piyasaya sürmüştür.

Aynı yıl "Trash" ve "Mis Gibi" adlı single'larını yayımlamıştır. "Mis Gibi" şarkısında Uzi ona eşlik etmiştir. 2020 yılında "Yüce Aşk" adlı single'ıyla dikkat çekmiştir. Ayrıca aynı yıl Tepki, Rota ve Aspova ile birlikte "7. Gün" adlı şarkıyı çıkarmıştır.

2021 yılı Motive için oldukça başarılı bir yıl olmuştur. "Mektup", "Takip", "Ömrüm", "O LA LA" ve "Ziyafet" adlı şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ocak 2022 itibariyle Spotify'da aylık 965 bin dinleyiciye ulaşmıştır. Motive'nin gerçek adı Tolga Serbes'dir. Mahlasını ise rapçi abisi Emre'nin tavsiyesiyle seçmiştir. Motive'nin burcu Koç'tur.

Şeriat ile ilgili paylaşımı olay olan Feyza Altun’a 9 ay hapis cezası İkinci el otomobil piyasasında fiyatları yükseldi, satışlar durdu Sacha Boey transferinde gizli el Berkan Kutlu!
Sonraki Haber