Ben Fero

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilenen Ben Fero, henüz 8 yaşındayken rap müziğine ilgi duymaya başladı. 2005-10 yılları arasında üniversite eğitimini tamamlarken aynı zamanda amatör olarak rap denemeleri yaptı. İlk profesyonel çalışması ise 2018 yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçası oldu.

Ben Fero geçimini, İzmir’de faaliyetlerini sürdüren özel bir firmanın satış departmanında çalıştı. "Kimlerdensin" adlı 2. parçasından sonra müzik kariyerine odaklandı.

Motive kimdir, kaç yaşında, nereli?
Kadına şiddete bir de bu yönden bakın 2019'da kimleri dinledik?
Ben Fero hakkında soruşturma açıldı! Demet Akalın'dan Kerimcan'a yanıt! 'Şarkının sahibi geri geldi!' Ben Fero'dan asker selamı! Elinizi vicdanınıza koyun dedi, rapçilere seslendi Killa Hakan: Milletin parasına göz diktim! Rap dünyasındaki savaşa ünlü rapçi yanıt verdi! Norm Ender ve Ben Fero kavga mı etti? "Norm Ender ile Ben Fero tekme tokat kavga etti!" Killa Hakan'dan Norm Ender'e sert sözler! Killa Hakan'dan Norm Ender'e tehdit! Ben Fero kucak dansı izle! İşte o video... Hayranının kucak dansı sosyal medyada tepki çekti! Rap savaşlarının galibi kim olacak? Ünlü rapçilerin şarkısı 'dislike' rekoru kırdı! Norm Ender: Birinin 'Dur' demesi gerekiyordu! Pascal Nouma'dan Nihat Doğan'a Survivor mesajı! Ben Fero'nun eski hali! İşte Ben Fero'nun hayatı Ben Fero'nun eski hali görenleri şaşırtıyor! Norm Ender kime diss attı? Ben Fero sahne fiyatını 6'ya katladı! Rapçileri ayağa kaldıran açıklamalar! "Demet Akalın ismi denk geldi!"