‘Motivasyonunuz alçakça iftira atmak’

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Baykar Teknolojiyi töhmet altında bırakan ifadelerine Haluk Bayraktar, “Belli ki motivasyonunuz genel başkanınız Ali Babacan ile beraber alçakça iftira atmak.” şeklinde tepki gösterdi.

Baykar Teknoloji CEO’su Haluk Bayraktar, şirket hakkında iftira atan DEVA Partililer’e tepki gösterdi.

Bayraktar, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin’in iftirasına karşı sert ifadeler kullandı:

“Attığınız kararı okusaydınız, İHA üretimine yönelik yatırımın tamamının BAYKAR öz kaynakları ile yapıldığını, proje bazlı teşvik verilen 50+ firmaya verilen nitelikli eleman, faiz ve enerji desteği, nakit hibe gibi unsurların HİÇBİRİNİN, BAYKAR’a verilmediği gerçeğini görürdünüz.

Belli ki motivasyonunuz genel başkanınız Ali Babacan ile beraber alçakça iftira atmak. Belli ki hayaliniz milli firmaların önünün kesildiği, yabancıların acentalığının yapıldığı bir ülke. Yazık...

Siz ve dostlarınız için kötü haber. O kararda öngörülen istihdamı 3 katına, üretim kapasitelerini 5 katına, yatırımı 10 katına çıkardık.”

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması! İşte 16 Mayıs güncel fiyatlar PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed öldürüldü Ülke felaketi yaşıyor... 150 ölü, 112 kayıp var!
Sonraki Haber