Fenerbahçe Beko, Monaco deplasmanında... Nando De Colo geri döndü!

THY Euroleague'deki son maçında lider Real Madrid'i Ataşehir'de 51 sayıda tutan Fenerbahçe Beko, galibiyet serisini 6 maça çıkarmak için AS Monaco deplasmanında... Sarı-Lacivertliler'de Fransız yıldız Nando De Colo sakatlıktan döndü. Djordevic'in takımı bu sezon İstanbul'da oynanan Monaco maçı 96-86 kazanmıştı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 27. haftasında Fransa'nın AS Monaco takımına konuk oluyor. Son 10 Euroleague maçında 9 galibiyet alan ve son maçında lider Real Madrid'i Ataşehir'de 51 sayıda tutan Sarı-Lacivertliler, Monaco'dan galibiyetle dönmek istiyor.

Gaston Medecin Salonu'nda oynanacak maç bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports HABER kanalından naklem ve şifresiz yayınlanacak.

THY Euroleague'de 12 galibiyet ve 10 mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, haftaya 9. sırada girdi. Organizasyonda 13'er galibiyet ve mağlubiyeti bulunan Monaco ise 8. sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertli ekip, bu sezon İstanbul'da oynanan maçı 96-86 kazanmıştı.

MONACO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

 

Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı
Sonraki Haber