"Modellerin dişleri çürük, halsiz ve kambur..."

Dünyanın en güzel 50 topmodeli arasında gösteriyen Tülin Şahin, aşırı zayıf olma döneminin bittiğini belirterek, "Sıfır beden modellere bakın. Ciltleri parlamıyor, gözlerinin ışığı gitmiş, dişleri çürük, halsiz, kambur vaziyetteler." ifadelerini kullandı.

Manken Tülin Şahin, Alem Dergisi'ne verdiği röportajda podyumda aşırı zayıf olma döneminin bittiğini söyledi. Şahin "Artık büyük beden modeller de podyumda. En ideal beden 38. Kadın kıvrımlarını korumalı. Sıfır beden modellere bakın. Ciltleri parlamıyor, gözlerinin ışığı gitmiş, dişleri çürük, halsiz, kambur vaziyetteler. İçlerinde hayat kalmamış" dedi. 

İşte dünyanın en iyi ve en güzel 50 topmodeli arasında gösterilen Şahin'in dikkat çektiği sıfır beden model tartışması ve kilolu mankenler örnekleri... 

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!