Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski erkek arkadaşını vahşice öldürdü

İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Selim'in faili bulundu. Model ve şarkıcı olan eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi tarafından öldürülen Semih Selim'in öldürüldükten sonra Seçil Çiftçi'nin babasının da yardımıyla ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı. Jandarma'daki sorgusunda suçunu itiraf eden şarkıcı Seçil Çiftçi ve babası C. Çiftçi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Seçil Çiftçi, 2020 yılında piyasaya sürdüğü 'Yaktın Yüreğimi' isimli şarkısıyla tanınıyordu.

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşı Semih Selim'i öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. İşte korkunç cinayetin detayları...

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!