Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yeni tarzı 'Zeytinyağlı Pırasa'ya benzetildi!

Adı şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk dedikodularına karışan modacı Gülşah Saraçoğlu’nun son sosyal medya paylaşımları takipçileri arasında espri konusu oldu. Saraçoğlu, aşk iddiaları konusunda ise ‘Neden beni suçluyorsunuz?’ dedi.

Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiaları magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Saraçoğlu'nun ünlü şarkıcıyla sahne sonrası gizlice buluşup görüştüğü iddia edilirken Demet Akalın ise bu haberleri doğrulamıştı.

Önceki günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Saraçoğlu, "Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığınız iddia edildi. 'Yuva yıkan' kadın olarak görülüyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Öyle bir şey yok. Neden beni suçluyorsunuz?" diyerek gözlerden kaybolmuştu.

Son olarak Fransa’nın başkenti Paris’teki Plaza Athenee Paris’e giden yeni tarzı ile sosyal medyada paylaşımlar yapan Saraçoğlu’na takipçileri espriler yaptı. Bazıları, “Desenize yarına zeytinyağlı pırasa var” derken bazıları da “Tarladan mı geliyon gı” ve “Hangi semtin pazarındasın annem” yorumlarında bulundu. 

Özgür Özel, CHP Grup Toplantısı'nda konuşuyor! Kanadalı müzisyen Loreena McKennitt, Türkiye'de 3 konser verecek Bahar dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Açıklama geldi
Sonraki Haber