Modacı Berra Terzioğlu annesine şiddet uyguladı! 'Seni öldürürüm'

Psikolojik tedavi görürken muayeneye gidemeyince sinir krizi geçiren Berra Terzioğlu, annesi Ümit T.'yi darp edip yerlerde sürükledi, kolyenin zinciriyle vurdu. Polisi arayarak canını kurtaran Ümit T. kızından şikayetçi oldu.

Bir dönem oyuncu İlker İnanoğlu'nun sevgilisi olan modacı Berra Terzioğlu, 5 Şubat gecesi annesi Ümit T.'ye akıl almaz bir şiddet uyguladı.

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; psikolojik tedavisi devam eden Terzioğlu, gecenin bir vakti uyuyan annesine tokat attı. Tokadın ardından şok içerisinde uyanan anne, kızının kendisine "Kalk seni öldüreceğim" diyerek boğazına sarılmasıyla korku dolu dakikalar geçirdi. Olayın şokuyla ne yapacağını şaşıran anne, diğer kızının yardımı sayesinde kendini kurtarabildi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!