MİT gözetiminde kazılan 'gizemli ev'e büyük ilgi!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta bulunan ve MİT gözetiminde 2016 yılında başlayıp 1 yıl süren bir kazı ile gündeme gelen 'gizemli ev' meraklı vatandaşların uğrak yeri oldu. Kazının sonlanıp ekiplerin bölgeden çekilmesinden sonra 'gizemli ev'i merak edip fotoğraf çektirmek isteyenlerin akınına uğradı. Evin sahibi Ali Atasever, "Merak edip gelenler, fotoğraf çekiliyor. Burası adeta turistik bir mekana dönüştü" dedi.

Ankara'da oluşturulan 20 kişilik özel ekip tarafından, MİT ve özel harekât polisleri gözetiminde Tarsus 82 Evler Mahallesi'nde bir gecekonduda 13 Kasım 2016'da başlatılan gizemli kazı, 3 Kasım 2017'de sona ermişti.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...