Mischa Kurt Köngül (canino1997) kimdir, ne yaptı, nereli, nerede yaşıyor?

Twitter ve YouTube'da paylaşılan videolar ve yazılarla gündeme gelen Mischa Kurt Köngül, bazı iğrenç iddiaların ardından kim olduğu ve ne yaptığı konusunda araştırılmaya başlandı. Paylaşılan iddialardan birinde "Kendisi canlı hiçbir kadınla ilişki kuramadığı için ölü bir köpekle cinsel ilişkiye girmeye çalışmış" gibi ifadeler ileri sürüldü. X'de (Twitter) paylaşılan bu argümanların ardından 'Mischa Kurt Köngül kimdir?' sorusu merak ediliyor. Peki, Mischa Kurt Köngül kimdir, ne yaptı, nereli?

Mischa Kurt Köngül, Twitter ve YouTube platformlarında paylaşılan videolar ve yazılarla gündeme gelerek, bazı rahatsız edici iddiaların hedefi haline geldi. Sosyal medyada dolaşan bu iddiaların başında, "Kendisi canlı hiçbir kadınla ilişki kuramadığı için ölü bir köpekle cinsel ilişkiye girmeye çalıştığı" gibi çarpıcı ifadeler bulunuyor. Bu iddiaların ortaya atılmasının ardından, Mischa Kurt Köngül'ün kim olduğu ve neler yaptığı merak konusu oldu.

Mischa Kurt Köngül kimdir?

Almanya'nın Stuttgart şehrinde doğduğu iddia edilen Mischa Kurt Köngül, sosyal medyada bilinen adıyla canino1997, internet dünyasında paylaştığı bazı videolarla dikkat çekti. Babası Afrikalı, annesi ise Türk olan canino1997, YouTube kanalında gerçekleştirdiği tartışmalı açıklamalar ve toplumu ikiye bölen sözleriyle gündeme geldi.

Kendisi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda "Türk kızlarını siyahileri göremezden gelen birer nazi" olarak nitelendirmişti Bu açıklamaların ardından canino1997, ifadeleriyle ilgili sosyal medya platformların dikkatini çekti. Olayın ardından tartışmalara neden olan canino1997'u araştıran bir X kullanıcısı (@Turkificator), Mischa Kurt Köngül'ün kim olduğunu araştırarak hakkında bir takım iddiaları ortaya koydu.

@Turkificator (Grande Aquila) adlı X kullanıcısının iddiasına göre;

Antalya Finike'de yaşayan Mischa Kurt Köngül'ün canlı bir ilişki kuramadığı gerekçesiyle ölü bir köpek ile cinsel ilişkiye girmeye çalıştığı ve bu skandal olayın ardından, şahsın dişi köpeklere yönelik tecavüz yöntemlerini anlatan detaylı bir rehber hazırladığı öne sürüldü.

İlgili kişi, Discord adlı platformda özel bir sunucu kurarak sadece ölü kadınlara yönelik cinsel içeriklerin paylaşıldığı bir kanal oluşturduğu iddia edildi. Ayrıca, kadınlara tecavüzün nekrofili açısından yanlış bir davranış olmadığını savunarak tehlikeli bir bakış açısı benimsediği yazılar paylaştığı ileri sürüldü.

Hatta, 2019 yılında başka bir kadın düşmanı tarafından öldürülen Bianca Devins'in annesine, Mischa Kurt Köngül'ün kızının fotoğraflarıyla ilgili bir takım cinsel içerikler gönderdiği iddia edildi. Bu vahşi davranış, ABD basınında geniş bir şekilde gündeme gelmişti.

SOSYAL MEDYADA MİSCHA KURT KONGÜL HAKKINDA İLERİ SÜRÜLEN İDDİALARA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber