Miray Daner, ihanet iddiaları ile sarsılmıştı! İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi

Miray Daner ile Oğulcan Engin'in iki yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde noktalandı. Ayrılığın ardından ihanet iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Oğulcan Engin'in İlayda Alişan'la yakınlaşması ünlü çiftin aşklarının bitiş nedeni olarak gösterildi. İlayda Alişan aşk iddialarını yalanladı fakat ortaya çıkan görüntüler Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkın belgesi oldu.

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu Miray Daner ile Oğulcan Engin, geçtiğimiz günlerde iki yıllık ilişkilerine nokta koydu. Büyük aşkın bitiş nedeni merak edilirken ortaya atılan ihanet iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre; İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'in yakınlaşması Miray Daner'le Oğulcan Engin aşkının bitmesine neden oldu. İhanet iddiaları ile sarsılan Miray Daner'in Engin ile birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp evden çıkarken de bazı eşyaları kırdığı iddia edildi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den