Miray Daner, ihanet iddiaları ile sarsılmıştı! İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, geçtiğimiz günlerde Akaretler W İstanbul'da birlikte eğlendi. Mekan içinde el ele, sarmaş dolaş oldukları konuşulan ikilinin, basın mensuplarının olduğunu öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmaları dikkat çekti. 

27 yaşındaki güzel oyuncu, "İlayda Hanım, Oğulcan Engin ile aşk dedikoduları yazıldı. Birinci ağızdan duymak istiyoruz, doğru mu?" sorusuna, "Arkadaşlar biz Oğulcan ile çok iyi iki arkadaşız. Çok yorgunum, çekimden geliyorum. Arkadaşlarımı gördüm, şimdi evime gidiyorum" karşılığını verdi. Oğulcan Engin ise mekan çıkışı yöneltilen 'yeni aşk' sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi