Miralem Pjanic: Takımın bana ihtiyacı olduğu için normalden hızlı döndüm

Beşiktaş'ın Bosna Hersekli yıldızı Miralem Pjanic, iyi bir takımları olduğunu ve daha iyi yerlere geleceklerine inandığını söyledi. Ligin henüz bitmediğinin altını çizen 31 yaşındaki futbolcu "Takımın bana ihtiyacı olduğu için normalden hızlı döndüm" dedi. Sergen Yalçın hakkında da konuşan Pjanic'in antrenman öncesi röportajı şöyle...

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Pjanic, "Takım arkadaşlarım da puan durumundan dolayı çok mutsuz. İyi bir takımımız olduğunu biliyoruz ve daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Maç maç giderek önümüzdeki her maçta 3 puan almak istiyoruz. Şubat, mart gibi durumumuza bakarak gelecek için neler yapabileceğimizi konuşuruz." diye konuştu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!