Minibüsle çarptı hiç bir şey yokmuş gibi devam etti! İşte o anlar

Bursa'da babasını elini bırakarak yoldan karşıya geçmeye çalışan 5 yaşındaki bir çocuğa minibüs çarptı. Çocuğun şans eseri hafif yaralı atlattığı kaza sonrası minibüs şoförünün hiç bir şey olmamış gibi arkasına bile bakmadan kaçması tepkilere neden oldu. Polis o sürücüyü arıyor.

This browser does not support the video element.

Kaza Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi'nde meydana geldi. Beş yaşındaki Abdürrezzak Dindar yoldan karşıya geçerken babasının elini bırakarak koşmaya başladı. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir minibüs Dindar'a çarptı. Küçük çocuk yerden kalkarak kaldırıma çıktı. Bu sırada Dindar'a çarpan minibüs şoförü hiç bir şey olmamış gibi arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

POLİS O SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

Abdürrezzak Dindar, İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis ekipleri kaçan sürücünün yakalanması için araştırma başlattı. Abdürrezak Dindar'ın minibüsün altında kaldığı anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

(İHA)

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?