Milyonlarca emekli ve memura müjde! İşte yapılacak artışlar...

Milyonlarca SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin gözü kulağı açıklanacak temmuz zammında. Uygulanacak zam oranı için en önemli faktör enflasyon rakamları. Mayıs ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte de emeklilerin beklediği rakamlar ortaya çıktı. Yüzde 6.39 çıkan 5 aylık enflasyon sonrası memurların ve memur emeklilerinin zam farkı da kesinleşti.

Emekli ve memurlar ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki kez zam alıyor. Bu zamlar bir önceki 6 ayın enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Memurlar ve memur emeklileri ise toplu sözleşmede belirlenen zam oranı ile birlikte bu oranı geçen enflasyon farkını maaş zammı olarak alıyor.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi