Milwaukee Bucks, Doğu Konferansı final serisinde 3-2 öne geçti

Milwaukee Bucks süper yıldızı Giannis Antetokounmpo'nun yokluğunda Atlanta Hawks'ı 123-112 mağlup ederek Doğu Konferansı final serisinde 3-2 öne geçti. Brook Lopez ve Khris Middleton "career high" yaparken, Jrue Holiday triple double kıyısından dönse de Bucks tarihine geçti.

NBA'de Atlanta Hawks'ı 123-112 mağlup Milwaukee Bucks, Doğu Konferansı final serisinde 3-2 öne geçti. Kariyerinde iki kez MVP seçilen Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo'nun sakatlık nedeniyle forma giyemediği maçta Bucks, Hawks'ı devirmeyi başardı. Giannis, 4. maçın son çeyreğinde sakatlanarak oyuna devam edememişti.

Deneyimli koç Mike Budenholzer yönetimindeki Wisconsin ekibinde Giannis'in yokluğunda veteren pivot Brook Lopez sahneye çıktığı ve 33 sayı, 7 ribaund, 4 blokluk performansıyla maça damga vurdu. 33 yaşındaki Lopez, kariyerinin en iyi maçını oynadı.

Khris Middleton 26 sayı, 13 ribaund, 8 asistle triple-double yapmaya çok yaklaşırken skorer guard Jrue Holiday 25 sayı, 13 asist, 6 ribaund; forvet Bobby Portis ise 22 sayı, 8 ribaundla oynayarak Bucks'u 3-2 öne geçirdi. Holiday, Bucks tarihinde bir play-off maçında 25 sayı-10 asist barajını geçen ilk isim oldu.

Jrue Holiday

Hawks'ta da takımın yıldızı Trae Young bu maçta da forma giyemedi. Bogdan Bogdanovic 28 sayı, John Collins 19 sayı, 8 ribaund, İtalyan sayı makinesi Danilo Gallinari 19, Lou Williams 17 sayıyla maçı tamamladı.

Serinin 6. maçı, 4 Temmuz Pazar günü TSİ 03.30'da Atlanta Hawks'ın sahasında oynanacak. Seriyi geçen taraf, finalde Phoenix Suns ile karşılaşacak.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber