Milli Takım'da Ersun Yanal sesleri! Sosyal medyada akılalmaz çılgınlık...

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük için gündeme Ersun Yanal ismi getirildi. UEFA Uluslar Ligi'nde 2-1 kaybedilen maçın ardından Stefan Kuntz ile yolların ayrılması gerektiğini düşünen futbolseverler, Ersun Yanal ismi üzerinde yoğunlaştı. Öte yandan Fenerbahçe'nin Kadıköy Boğası lakaplı eski futbolcusu Serhat Akın'dan da sosyal medyadan Ersun Yanal'la ilgili çok konuşulacak yorum geldi. İşte Serhat Akın'ın bir futbolseverin "Ersun Yanal hocam bu kadroyu uçurur" yorumuna verdiği yanıt.

Ersun Yanal için A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü konusu yeniden gündem oldu. Faroe Adaları'na kaybettiğimiz maç sonrası ayaklanan taraftarlar, göreve Ersun Yanal'ın getirilmesi için kampanya başlattı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!