Milli güreşçi Taha Akgül futbola başladı! Almanya’da lisans çıkardılar

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Almanya’nın amatör takımı FC Obergrombach’ta futbol oynadı. Almanya’da 2 aylık antrenman ve dinlenme süreci geçiren milli güreşçi Taha Akgül, FC Obergrombach takımında 3 maça çıktı.

Taha Akgül, futbolu her zaman çok sevdiğini belirterek, “Menajerim Serdar ağabeyin yanına gittim Almanya’ya. Orada 2 aylık hem antrenman hem dinlenme sürecim oldu. Menajerimin kardeşi de Almanya’nın amatör liginde bir kasaba takımının teknik direktörü. Benim futbol oynadığımı ve sevdiğimi biliyor. ‘Taha oynar mısın?’ dedi. 'Eğer ihtiyacın varsa oynarım' dedim. Türkiye Futbol Federasyonu ile yazıştılar, lisansım var mı yok mu diye. Lisansım olmayınca bana Almanya’da lisans çıkardılar. Obergrombach takımında oynadım. 3 maç yaptım, 1 mağlubiyet 2 galibiyet aldık. Güzel ve ayrı bir tecrübe oldu” diye konuştu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı