Milli futbolcu Ozan Tufan'ın yeni takımı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City!

Sarı lacivertlilerin yeni sezonda kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Ozan Tufan'a Hull City talip olmuştu. Tarafların anlaşması sonrası transfer, önce İngiliz ekibi ardından da Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı.

Ozan Tufan, resmen Hull City'de! İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fenerbahçe de Ozan Tufan için, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Ozan Tufan İngiltere'nin Hull City takımına transfer olmuştur. Ozan'a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" açıklamasını yaptı.

OZAN TUFAN KİMDİR?

Ozan Tufan, 23 Mart 1995 tarihinde doğdu. 2022 yılı itibariyle 27 yaşında olan Ozan Tufan'ın memleketi, aslen Bursa Orhaneli. Altyapı kariyerini 2010-2014 yılları arasında Bursaspor'da tamamlayan Tufan, daha sonra profesyonel olarak futbola başladı. Profesyonel olarak futbola adım atışı ise Bursaspor ile oldu. Hull City'e transfer olan Ozan Tufan'ın futbol kariyeri boyunca oynadığı takımlar; Bursaspor, Fenerbahçe, Alanyaspor, Watford'dır. Ozan Tufan, 2014'ten bu yana Türkiye A Milli Futbol Takımı forması da giymektedir.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hull City (@hullcity)'in paylaştığı bir gönderi

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber