Mikrodalgada pişirdiği yumurta yüzünde patladı!

Yılbaşında kendisine kahvaltı hazırlamak isteyen Courtney Wood isimli genç kadın, mikrodalgaya koyduğu yumurtanın patlaması ile hastanelik oldu. İşte Wood'un 'en korkunç acı' olarak adlandırdığı olayın detayları...

19 yaşındaki Courtney Wood'un sol gözü hala görmüyor. Newcastle'da yaşayan ve bakıcılık yapan genç kız, insanları mikrodalgada ısıtılan yumurtanın sebep olabileceği tehlikeler konusunda uyarıyor.

Noel'in bir sonraki günü daha önce de yaptığı şekilde mikrodalga fırında yumurta ısıtan Courtney, yumurtanın patlamasıyla akıl almaz bir acı hissetti ve yüzü hemen su topladı.  

"Noel'in ertesi günü kendime kahvaltı hazırlıyordum. Izgaranın altına pastırma koydum ve sonrasında da biraz su doldurduğum kaba yumurta koydum. Daha önce de yaptığım gibi mikrodalgaya koydum ve bir dakikalığına ısıtmaya başladım. Herhangi bir ses çıkmadı. Ben de yumurtayı aldım, pastırmayı kontrol ettim. Kabı ters çevirdiğimde yumurta yüzüme patladı."

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Havuz başında mayolu defile...